Kurz pečenia medovníkov
Aj vaše medovníky majú nepravidelný tvar, bublinky, či iné nedokonalosti?
Cesto je tuhé, alebo riedke a nedá sa s ním pracovať?
A nakoniec sú medovníky tvrdé a nedajú sa jesť?
Mám pre vás riešenie?
Pečenie medovníkov nemusí byť vôbec náročné, pokiaľ viete, ako na to.
Vyskúšajte online kurz, v ktorom sa naučíte základy pečenia medovníkov a prípravy bielkovej polevy.
V kurze získate:
- môj overený recept na mäkké medovníky
- ebook - 5 krokov k dokonalým medovníkov, vďaka ktorému sa naučíte vyberať správne suroviny na medovníky
- podrobný postup spracovania cesta a pečenia - všetko vo forme video návodov
- návod, ako vytvoriť červený podklad, medovníkový zápich, dierku na zavesenie
- ako bonus sa naučíte piecť marcipánové medovníky a plnené medovníkové rolády
Tento kurz vyskúšalo už 0 ľudí
Povedali o kurze...