Kurz pečenia medovníkov

Aj vaše medovníky majú nepravidelný tvar, bublinky, či iné nedokonalosti?

Cesto je tuhé, alebo riedke a nedá sa s ním pracovať?

A nakoniec sú medovníky tvrdé a nedajú sa jesť?

Mám pre vás riešenie?

Pečenie medovníkov nemusí byť vôbec náročné, pokiaľ viete, ako na to. 

Vyskúšajte online kurz, v ktorom sa naučíte základy pečenia medovníkov a prípravy bielkovej polevy.

V kurze získate:

  • môj overený recept na mäkké medovníky
  • ebook - 5 krokov k dokonalým medovníkov, vďaka ktorému sa naučíte vyberať správne suroviny na medovníky
  • podrobný postup spracovania cesta a pečenia - všetko vo forme video návodov
  • návod, ako vytvoriť červený podklad, medovníkový zápich, dierku na zavesenie
  • ako bonus sa naučíte piecť marcipánové medovníky a plnené medovníkové rolády
Tento kurz vyskúšalo už 0 ľudí

Povedali o kurze...